Törzsügyfél program

Törzsügyfél program

Partnerség a hűségért – Hűség a partnerségért!

Mindannyian szeretünk tartozni valahova. Család, barátok, osztálytársak, munkatársak, pék, zöldséges, orvos, bank, biztosító, autószerviz, hivatal, szervezetek, szolgáltatók, stb. Az általunk választott környezet szereplői biztosítják számunkra azt a társadalmi miliőt, melyben élhetjük mindennapjainkat. A helyesen megválasztott partnerekre minden helyzetben számíthatunk. Képesek tartalmasabbá, kényelmesebbé, boldogabbá tenni életünket.

Partnerséget biztosítunk azok számára, akik alkalmanként vagy rendszeresen nálunk bérelnek. A Császár Rent a fentieket szem előtt tartva méltányolni szeretné ügyfelei hűségét és lehetőséget biztosít arra, hogy a bérelt napok számának időnkénti összesítésével visszamenőleges kedvezményt nyújtson.

Ez a kedvezmény mi más lehetne, mint olyan autóbérlés, mely esetben a bérleti díj O,- Ft.

Önnek nincs más tennivalója, mint az igényeinek megfelelő rendszerességgel autót bérelni a Császár Rent-től, és a napok számát az Ön részére kiállított Törzsügyfél kártyában rögzíttetni. Minden 10 bérelt nap után a 11. nap bérleti díja az Ön számára térítésmentes az Ön által leggyakrabban bérelt kategóriájú gépkocsira. A napok összegyűjtése nincs intervallumhoz kötve, így Önnek nem veszik el a korábban összegyűjtött kedvezményre jogosultsága.  

A Törzsügyfél programban való részvétel feltétele az első bérlés és a szabályok írásos elfogadása, melynek nyomtatványát itt érheti el.